นักศึกษาที่มีความประสงค์จะย้ายจากภาคปกติไปเรียนภาคพิเศษ หรือจากภาคพิเศษไปเรียนภาคปกติ จะต้องลงทะเบียนเรียนมาแล้วไม่ต่ำกว่าสิบแปดหน่วยกิตคะแนนเฉลี่ยสะสม 2.00 ขึ้นไป

Students who wish to transfer between the two programs must have registered at least 18 credits with a minimum cumulative GPA of 2.00.

ขอแบบฟอร์มได้ที่สำนักทะเบียนนักศึกษา และเขียนข้อมูลให้ครบถ้วน

Fill out the request form available at the Records Office.

นำแบบฟอร์มมายื่นที่สำนักทะเบียนนักศึกษา พร้อมบัตรประจำตัวนักศึกษา

Submit the form together with Student ID cardto the Records Office.

สำนักทะเบียนนักศึกษา จะออกใบนัดให้มาฟังผล 10 วันทำการ นับจากวันยื่นเรื่อง

Receive an appointment slip, dating 10 workdays after submission date.

มาฟังผลตามวันนัด ถ้าอนุมัติ จะต้องดำเนินการเรื่องดังต่อไปนี้

• ทำบัตรประจำตัวนักศึกษาใหม่ 400 บาท
  • ชำระเงินค่าย้ายรอบ ที่ฝ่ายการคลัง จำนวน 1,000 บาท

Come on the appointment date. If the request is approved, the students need to:

• Apply for a new Student ID card fee of 400 baht and Pay a program transfer fee of 1,000 baht at the Financial Affairs Office

นำแบบฟอร์มมาคืนสำนักทะเบียนนักศึกษา

Return the endorsed form to the Records Office.

Last Update : 2013-12-19