ขอแบบฟอร์มได้ที่สำนักทะเบียนนักศึกษา และเขียนข้อมูลให้ครบถ้วน

Fill out a request form available at the Records Office.

นำแบบฟอร์มมายื่นที่สำนักทะเบียนนักศึกษา พร้อมหลักฐาน

Submit the form together with the required documents to the Records Office.

สำนักทะเบียนนักศึกษา จะส่งผลการเปลี่ยนชื่อ-นามสกุลให้นักศึกษาทาง e-mail ภายใน 1 วันทำการ นับจากวันยื่นเรื่อง หลังจากนั้นนักศึกษาจึงจะสามารถมาติดต่อขอทำบัตรนักศึกษาใหม่ ได้ที่สำนักทะเบียนนักศึกษาและชำระค่าธรรมเนียมที่ฝ่ายการคลัง

The Records Office will inform you of the result of your name-last name change by e-mail within 1 working day after the submission of your request. Students can then request for a new Student ID card at the Records Office and pay the fee at the Financial Affairs Office.

• บัตรประจำตัวนักศึกษา
    Student ID card

•  สำเนาใบเปลี่ยนชื่อ หรือ นามสกุล 1 ฉบับ

A copy of Certificate of Name Change, specified new first name/surname

• สำเนาบัตรประชาชน ที่แก้ไขเรียบร้อยแล้ว 1ฉบับ

A copy of national ID card, specified new first name/surname